Kemal Kılıçdaroğlu sağlıkçıların sorunlarını dinledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk gününde sağlıkçıların bayramını kutladı, sorunlarını dinledi. CHP lideri, görüşmede sağlığın da dahil olduğu 3 alanda kadro açığı olmaması gerektiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, bayramın ilk gününde sağlıkçılarla buluştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk günü salgın sürecindeki video konferans görüşmelerine bir yenisini ekledi. Kılıçdaroğlu, bu kez sağlık sektörü paydaşlarıyla görüştü. Türk Dişhekimleri Birliği, Türk Hemşireler Derneği, Türk Eczacıları Birliği ve Aile Hekimleri Federasyonu da görüşmede yer aldı.

Kılıçdaroğlu görüşmede üç alanda açık kadro olamayacağını belirtti.

Sektörde yaşanan sorunlarını dinleyen CHP genel başkanı, sağlıkçılara verilecek tavandan ek ödemeleri de gündeme getirdi.

Korona virüsü yendi, alkışlarla taburcu edildi Gündem 30 yıl sonra bir ilk yaşandı Gündem 53 yıl önce milyonlarca Filistinli topraklarından edildi Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem