11 milyon dört gözle bekledi! Ama geldiği gibi bitti

11 milyon emekli ocak ayını dört gözle bekledi. Ancak, yeni yılda emekliye yapılan 100 liralık zam geldiği gibi gitti. Emekliler, artan giderlerine "100 lira verdiler, 300 lira geri aldılar" diyerek tepki gösterdi.

Emekliye, dul ve yetime bu ay yapılacak zamlar bir çok farklı kalemden oluşuyor. SSK ve Bağ-Kur'dan emekli olan yurttaşlar bu ay çift zam alacaklar.

Yeni yılda yapılan zamlar yüzünden, emekli aylıklarındaki artış da eriyor.

DİSK'e bağlı Emekli-Sen Antalya Şube Başkanı Belkıs Özgen, yapılan bu zamların emeklilerin geçim sıkıntılarını karşılayamadıklarını söyledi.

HABER: DEVRİM DÖNMEZ KOÇAK

KAMERA: MERVE DEMİRAĞ

Altın talebinde rekor düşüş Ekonomi Eğitimcilerden hükümete sarı kart Ekonomi Enerji ve maliyet tasarrufu için bunları yapın Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi