HDP'nin kapatılması için imza masası açtılar

Vatan Partisi Bursa Gemlik Şubesi, PKK'nın siyasal uzantısı HDP'nin kapatılması için imza kampanyası başlattı. Basın açıklaması yapan Gemlik yöneticileri, Diyarbakır'da evlat nöbetinde bekleyen annelere de selam gönderdi.

PKK'nın siyasal uzantısı HDP'nin kapatılması için imza masası açtılar, yüzlerce imza topladılar.

Vatan Partisi Bursa Gemlik Şubesi, PKK'nın siyasal uzantısı HDP'nin kapatılması ve Diyarbakır annelerine destek için imza kampanyası başlattı.

Basın açıklaması yapan Gemlik İlçe Yöneticisi Hülya Kara, "Diyarbakırda ki analar sadece PKK ve HDP'ye değil, Amerikan emperyalizmine de meydan okumaktadır."dedi.

Başlatılan imza kampanyasına Gemlik AK Parti İlçe Başkanı ve Gemlik MHP İlçe Başkanı da katılarak destek verdi

Bu defa podyuma hemşireler çıktı Gündem Termik santrallere filtre takımını erteleyen madde çıkartıldı Gündem Tarihi Ermeni kilisesinin bakımını imam yapıyor Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem