Türkiye koronavirüs karşı tek yürek oldu

Türkiye koronavirüs karşı tek yürek oldu. Emniyet görevlilerinden emekçilere kadar, herkes, yurttaşlara evde kal çağrısı yapıyor.

Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi devam ediyor. Virüsün yayılmasının engellemek için bir çok yetkili ve vatandaş evde kal çağrılarında bulunuyor.

Samsun Emniyet Müdürü Ömer Urhal, vatandaşlar için kamera karşısına geçti. “Evde kal” mesajı verdi.

Urhal da videoda, tüm personeliyle hizmet etmek için 24 saat görev başında olduğunu söyleyerek kurallar ve kısıtlamaların vatandaşı korumak için olduğunu belirtti.

Bizler için çalışan, sokaklarımızı temizlemek için sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayan temizlik işçileri de Gaziantep Belediye Garajı’nda toplandı.

Belediyeye bağlı 80 temizlik işçisi, önce sağlık çalışanlarını alkışladı, sonra vatandaşlara “evde kal” çağrısı yaptı.

Ülkenin birçok yerinde de asayişi sağlamak için gezen polis ekipleri bu sefer evde kal Türkiye demek için sokaklardaydı.

Şahsi araçlarda dezenfekte işlemi nasıl yapılır? Gündem Anaokul öğrencilerinden duyarlı davranış Gündem Virüse meydan okudular, birbirlerine moral oldular Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem