İstanbul'daki trafik kazaları

İstanbul hafta sonuna trafik kazası haberleriyle girdi. Otoyolda kontrolden çıkan lüks otomobil kamyona çarpınca 70 metre sürüklendi sürücüsü hayatını kaybetti. Topkapı'da da bir araç yol kenarında çalışma yapan işçilerin arasına daldı. Şans eseri ölen olmazken 4 kişi yaralandı.

İstanbul haftasonuna trafik kazalarıyla başladı.

TEM Otoyolu Ankara istikametinde kontrolden çıkan bir otomobil önünde seyreden kamyonete çarparak 70 metre sürüklendi. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki İsmail Pastal hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan 3 kişi de yaralandı.

Çamlıca gişeleri civarında meydana gelen olayda kamyonete arkadan çarpan otomobil önce savruldu ardından bariyerlere girdi. Enkaza dönen lüks araç 70 metre sürüklendikten sonra anca durabildi. Polis, itfaiye ve ambülans ekipleri olay yerine sevk edildi. Kaza nedeniyle trafik kilitlendi.

Topkapı'da da bir trafik faciası ucuz atlatıldı. E-5 Karayolu Edirne istikamatinde bir otomobil sürücüsü hakimiyetini kaybederek yol kenarında çalışma yapan işçilerin arasına daldı.

Kontrolden çıkan otomobil park halindeki belediye aracına çarpara durabildi. Şans eseri ölen olmazken otomobilde bulunan 2 kişi ile 2 işçi yaralandı. Kaza nedeniyle metrobüs durağında uzun kuyruklar oluştu, metrobüs seferleri bir süre aksadı.

ulusalkanal.com.tr

Köylü toprağına sahip çıktı yargıya başvurdu Yurt Küçükçekmece'deki Rhegion antik kenti "ranta açılacak" iddiaları ile yeniden gündemde Yurt İşte kadın teröristin saldırı ve öldürülme anı Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt