İmamoğlu: Metro birincil ve asli önceliğimiz olacak

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, kentin en büyük sorunlarından biri olan trafik hakkında basın açıklaması yaptı. İmamoğlu "Trafik sorununu çözmek için metro birincil ve asli önceliğimiz olacak" dedi.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, trafikte yaşanan sorunları ve yapacakları çözümleri anlattı.

Trafik sorunu 5 yılda çözeceklerini söyleyen İmamoğlu, önceliklerinin "metro" olduğunu vurguladı.

İstanbul'da toplu taşımanın dağılımını anlatan aday İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 5 yıl önce söz verdiği vaatleri de hatırlattı.

Ulaşımın çok pahalı olduğunu vurgulayan İmamoğlu, ucuz ulaşım sözü verdi, metrobüs hatlarının yenileneceğini söyledi.

ulusal.com.tr

Belediye ve sendika arasında anlaşma sağlanamadı Gündem Bahçelievler riskli bulunan 11 katlı 80 daireli bina için tahliye kararı verildi Gündem Soylu, ülkesine geri dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem