Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi açıldı

İstanbul'da salgın ve afetlere karşı kullanılmak üzere inşa edilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi açıldı. Hadımköy'de restorasyonu tamamlanan Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi de hizmet vermeye başladı. Hastanelerin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi hizmete başladı.

İstanbul'da salgın ve afetlere karşı kullanılmak üzere inşa edilen hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Tören Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da katıldı.

Kovid-19 salgını sürecinde önemli rol üstlenecek hastaneler aynı zamanda sağlık turizmi kapsamında yabancı hastalara da hizmet verecek.

Toplam 125 bin metrekare alana kurulu Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinin, 75 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Hastanede 432'si yoğun bakım olmak üzere, gerektiğinde yoğun bakıma dönüştürülebilecek toplam 1008 yatak ve 16 ameliyathane yer alıyor.

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi ise 23 dönüm arazi üzerine kurulu ve 4 bin 500 metrekare kapalı alana sahip. Hastane, 59'u yoğun bakım olmak üzere 101 yatak ile hizmet verecek.

Virüsleri yok eden elektronik maske Sağlık 40 bin acil tıp teknikeri atama bekliyor. Sağlık Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden hizmete açıldı Sağlık DMD hastaları tedavi için bir umut istiyorlar Sağlık THY'den otizmli yolculara rapor şartı Sağlık Güneş kremi alırken dikkat! Sağlık Güneş çarpmalarına dikkat! Sağlık Keneyi hafife almayın! Sağlık Havuzlarda ana bakımların tam zamanı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık