Diyarbakır'da evlat nöbeti sürüyor

Diyarbakır'daki annelerin PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için başlattıkları evlat nöbeti sürüyor. Aileler, yavrularına kavuşacakları günü dört gözle bekliyor.

Onlar, evlatlarını bağırlarından koparan PKK'ya karşı bayrak açan aileler... Görülmemiş bir direnişle bölücü terör örgütünü ve uzantılarını karşısına alıp haklı mücadelelerini yılmadan sürdürüyorlar. Onlar, Diyarbakır anneleri ve babaları...

Her türlü tehdide, yıldırmaya ve kara kışa aldırmadan evlat nöbetlerine devam ediyorlar. Fatma Akkuş, 5 yıl önce dağa kaçırılan kızı Songül için nöbette. Duyar umuduyla kızına işte böyle sesleniyor.

Süleyman Aydın, 4 yıl önce dağa kaçırılan oğlu için nöbette. 3 gün önce Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ikna çalışmaları sonucu teslim olan iki teröristin, annelerin mücadelesinden etkilenmelerini hatırlattı. "Darısı bizim çocuklarımızın başına" dedi.

Aileler, büyük bir kararlılıkla kavuşma gününü bekliyor.

Engelsiz yaşamlar... Gündem Yurda iki altın ve bir gümüş madalya ile döndüler Gündem Kar, Iğdır, Ağrı, Kars ve Ardahan'ı etkisi altına aldı Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem