Sanatçılardan 'Türkiye ve Rusya' çağrısı

Avrasyalı şair ve sanatçılar Türkiye ile Rusya arasında kardeşlik mesajı verdi. Antalya'da düzenlenen 7'nci Avrasyalı şairler programına 17 ülkeden şair ve sanatçıar katıldı. Programda, Türkiye ile Rusya'nın kardeş olduğu, krizi ise batılı devletlerin tetiklediği vurgulandı.

Avrasya ülkelerinden çok sayıda şair ve sanatçı Antalya'da bir araya geldi. Programa kardeşlik çağrısı damgasını vurdu.

Azerbaycan'dan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne kadar birçok ülkeden çok sayıda şair ve sanatçı 7'nci Uluslararası Avrasyalı Şairler ve Sanatçılr programına katıldı.

Düzenlenen programda, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz de masaya yatırıldı.

Ulusal Kanal'a konuşan sanatçılar, kardeşlik çağrısı yaptı.

Sanatçıların krizin perde arkasında batılı ülkelerin olduğuna işaret etti.

Şiirlerle türkülerin harman olduğu programda Türk dünyasının sorunları da konuşuldu.

HABER: DEVRİM DÖNMEZ KOÇAK

KAMERA: DEVRİM AŞKIN KARASOY

ulusalkanal.com.tr

"Irak'ın başvurusu Türkiye'ye güçlü bir ikazdı" Gündem Karakolda gençlere yapılan işkencenin görüntüleri ortaya çıktı Gündem Hulki Cevizoğlu "Atatürk ve Cumhuriyet devrimi" söyleşisiyle Kemerburgaz Üniversitesi'ndeydi Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem