Hokeyde kısa zamanda büyük başarı

Türk Hokey Milli Takımı Avrupa'da en iyi 8 takım arasında. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, kısa sürede büyük başarı yakaladıklarını söyledi. Karakan, bu başarıyı olimpiyatlara taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Bu gurur dolu ifadeleri hokey tamımız dile getirtti. Ülkemiz hokeyde kısa sürede büyük başarı elde etti.

Türkiye Genç Milli Takımı Antalya'nın Alanya ilçesinde kamp yapıyor. Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, bu branşta geldiğimiz noktayı anlattı.

Genç bir federasyon ama Avrupa'nın en iyileri arasındalar. Federasyon Başkanı, ulaştıkları başarı ile seyirci arasında ters bir orantı olduğunu belirtti. Seyirci çekmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Hokey de işler oldukça yolunda. Ancak Karakan'a göre Türkiye'nin artık olimpiyatlarda temsil edilmesi gerekiyor.

Bu branşta da yurt dışından transferler yapılıyor. Ancak Federasyon Başkanı buna karşı. Çünkü kendi sporcularımızı yetiştirmemiz gerekiyor.

Böyle futbol aşkı görülmedi Spor Potanın Perileri grubunu lider bitirdi Spor Kadın Millî Boks takımımız Hindistan yolcusu... Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor