Evlat nöbeti kararlılıkla sürüyor

Diyarbakır annelerinin, PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için başlattıkları evlat nöbeti sürüyor. HDP İl Binası önündeki nöbette aileler, çocuklarını bölücü terörün elinden kurtarmakta kararlı. Aileler, görür, duyar umuduyla evlatlarına seslendi.

Onların yüreği çocuklarının hasretiyle yanıyor. Evlat nöbeti kararlılıkla sürüyor.

Diyarbakır anneleri, PKK'nın dağa kaçırdığı çocukları için HDP İl Binası önünde 3 Eylül'den bu yana nöbet bekliyor.

Nazlı Sancar, Van'dan 8 yıl önce 15 yaşındayken dağa kaçırılan kızı Şerima için nöbette.

Nazlı anne, kızı duyar umuduyla içindeki yangını işte böyle dile getirdi.

Anne Emine Kaya'da oğlu için nöbette. Emine anne Kürtçe yaptığı açıklamada, "Oğlum gelmeden 6 ay değil 600 yıl da geçse ölürüm ama buradan kalkmam. HDP ve PKK'dan çocuğumuzu istiyoruz." diye konuştu.

Baba Yusuf Erdinç, İstanbul Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisiyken kaçırılan oğlu Mikail için nöbette.

Yusuf Baba, evladına seslendi. "Devlete teslim ol" dedi.

Aileler evlatlarına kavuşuncaya kadar mücadelede kararlı...

Tülin Oygür: Milli kadın hareketi başlatıyoruz Gündem Evlat nöbetine bir aile daha katıldı Gündem Şehitlerimiz Hatay'dan uğurlandı Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem