Bugün ülkesi için mücadeleden bir an bile geri durmayanların günü

Bugün ülkesi için mücadeleden bir an bile geri durmayanların günü... Bugün bayrağı için kendini feda etmişlerin günü… 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Ankara Bilkent Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir etkinlik düzenlendi. Ülkemizin onur madalyaları etkinlik bitiminde Ulusal Kanal’a konuştu. Kahramanların gözlerindeki gurur ise görülmeye değerdi.

Gaziler ve Şehitler… Onur madalyalarımız; Teröre ve bölücülüğe karşı mücadelenin öncüleri… 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle kahramanlarımız Bilkent Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde buluştu.

Gaziler için düzenlenen etkinlik bitiminde Ulusal Kanal’a konuşan gaziler duygularını anlatırken gurur gözlerinden okunuyordu.

Aynı zamanda Vatan Partisi Şehit Aileleri ve Gazilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Gazi Ertan Acır, “Gazi de olsak, vatan hainleriyle mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Kamera: Barış Yurteri

ulusalkanal.com.tr

Okullarda 18 milyonun üzerinde öğrenci ders başı yaptı Gündem Yurttaşlar Tarık Akan'ın mezarını ziyaret etti Gündem Suriye ordusunu vuran Avustralya "pişman" olduklarını açıkladı Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem