Evlat nöbetine bir aile daha katıldı

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için 3 Eylül'de başlattığı oturma eyleminde 179 gün geride kaldı. HDP binası önündeki "evlat nöbetine" bir aile daha katıldı.

Ailelerin PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklarına kavuşma ümidiyle HDP binası önünde 3 Eylül'de başlattığı eylemde 179 gün geride kaldı.

Ailelerin çağrıları sonuç veriyor. Evlatlar ailelerine geri dönüyor. Evlat nöbetine katılan aile sayısı da her geçen gün artıyor.

179. günde eyleme bir aile daha katıldı.

6 ay önce dağa kaçırılan 19 yaşındaki oğlu Ramazan için eyleme katılan baba Mehmet Halil Eliçümüş, oğlunun çalışmak için gittiği İstanbul'da kandırıldığını söyledi.

Evlat hasretiyle yüreği yanan acılı baba, HDP'yi suçladı. Eliçümüş, evladına kavuşuncaya kadar eylemi sürdürmekte kararlı.

Şehitlerimiz Hatay'dan uğurlandı Gündem Ankara’da “Dünya Venezuela ile Dayanışma Günü” kutlandı Gündem CHP’den Meclis'e kapalı oturum çağrısı Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem