Bahçelievler riskli bulunan 11 katlı 80 daireli bina için tahliye kararı verildi

İstanbul Kartal'da 21 kişinin yaşımına mal olan ihmaller sonrası İstanbullular diken üzerinde. Son olarak Bahçelievler de riskli bulunan 11 katlı 80 daireli bina için tahliye kararı verildi. Vatandaşlardan mühürlenen binayı ay sonuna kadar boşaltmaları istendi.

İstanbul'da yaşanan Kartal faciası üzerine belediyeler alarmda. Riskli binalar tespit edilerek mühürleniyor.

Bu kez adres Bahçelievler Basın Sitesi oldu. 61 yıllık 11 katlı 80 daireli, 12 dükkanlı bir bina mühürlendi.

Yapılan incelemeler sonucu binanın riskli yapı statüsünde olduğu belirlendi. Apartmanın iskanının bulunduğu ve binaya 2000'de güçlendirme ruhsatı verildiği öğrenildi.

Bina sakinlerine şubat ayı sonuna kadar zaman verildi, binayı boşaltmaları istendi.

Soylu, ülkesine geri dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı Gündem Kılıçdaroğlu: Bizi eleştiriyorlar, onunla bununla ittifak yaptık diye Gündem Çimento zammı krizi Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem