KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün: Anavatan ile beraber yolumuza devam ederiz

Kıbrıs Türkiye'nin sıcak gündemlerinden. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Hüseyin Özgürgün İstanbul'daydı. Aydın Üniversitesi öğrencileri ile buluşan Özgürgün etkinlik sonrası müzakerelerle ilgili soruları yanıtladı. Rum tarafına yüklenen Özgürgün, "Bundan sonra Rum tarafı düşünsün" diye konuştu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet Cumhrubaşkanı Hüseyin Özgürgün, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. Özgürgün etkinlik sonrası Kıbrıs müakereleri ile ilgili soruları yanıtladı.

Kıbrıs davasını Türkiye ile ortak yürüttüklerini dile getiren Özgürgün, anavatan Türkiye ile beraber yolarına devam edeceklerini vurguladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Özgürgün, Rum tarafına sert eleştiriler yöneltti, bundan sonra ne olacağını Rum tarafı düşünsün diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Destici "Evet" dedi, partililer kazan kaldırdı Gündem Vatan Partisi kurultayı için hazırlıklar tamamlandı Gündem Dr. Halil Sürek 39 yılda 43 çeltik çeşidi geliştirdi Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem