Aklınıza hangi eşyalar geliyorsa, onlar bu evde tabanda değil tavanda dizili

Şimdi sizi alışılmışın dışında bir eve götürüyoruz. Tabak, masa, sandalye, koltuklar… Bir evde aklınıza hangi eşyalar geliyorsa, onlar bu evde tabanda değil tavanda dizili. İşte, o sıra dışı evi arkadaşlarımız Hasret Kaya ile Uğur Marangoz sizler için görüntüledi. Haberimizde izliyoruz.

Bu evde her şey ters. Dikkat çeken ev, Türkiye'nin ikinci Dünya'nın ise 18'nci "Tepetaklak evi" konumunda.

Özel bir firmanın yapımını 6 ayda tamamladığı ev, görenleri şaşırtıyor.

Evin içine girdiğinizde sizi boş bir zemin bekliyor. Eşyaları görebilmeniz içinse başınızı yukarı kaldırmanız gerekli.

Bu evde girişten itibaren, mutfak mobilyalarından masa-sandalyeye, beyaz eşyalardan tuvalet ve banyo gruplarına kadar her şey tavanda asılı.

Keyifli bir gezinti yapmak için Neşeli Köydeki "Tepetaklak ev" haftanın her günü gezilebiliyor.

HABER: HASRET KAYA

KAMERA: UĞUR MARANGOZ

Türk üniversiteler "soykırım" çalıştayından çekildi Gündem Kılıçdaroğlu: Sanki Milli Eğitim Bakanlığı'nı FETÖ'ye biz teslim ettik Gündem Halkın sorunu: Ekonomi ve terör Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem