Suriye ve Irak'ın kuzeyinde PKK'ya darbe

Sınır ötesinde komandolar ve savaş uçakları PKK'ya büyük darbe indirdi. Suriye ve Irak'ın kuzeyinde toplam 32 PKK'lı etkisiz hale getirildi. 1 kahraman askerimiz de şehit oldu.

Bölücü terör örgütü PKK'nın saldırılarına fırsat verilmedi, hedefler ateş altına alındı. Onlarca PKK'lı öldürüldü.

İlk operasyon haberi Suriye'nin kuzeyinden geldi. Bir grup PKK'lı, Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığındaydı. Huzur ve güven ortamını bozmak isteyen PKK'lılara operasyon yapıldı.

Komandoların başarılı operasyonunda 20 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Bölgede güvenlik en üst seviye tutuluyor.

Operasyonların diğer bir adresi, Irak kuzeyiydi. Haftanin bölgesinden yapılana taciz atışı sırasında er Ahmet İnce şehit oldu.

Saldırıya anında karşılık verildi. 12 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Şehit haberi Hatay'a ulaştı. Kahraman asker Şırnak'ta görev yapıyor, geçici görevle sınır ötesinde görevlendirilmişti.

Şehit evi, bayraklarla donatıldı. Ailesi taziyeleri kabul etti.

40 bin Türk yurda getirildi Gündem 23 Nisan'da Türkiye bir ilke imza attı Gündem 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta sokaklar boş kaldı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem