Kanser sizi korkutmasın

Kanser türleri arasında en çok görülenen sindirim sistemi kanserleri sizi korkutmasın. Erken tanı ve tadavi hayat kurtarıyor.

Kanser için kullanılan "amansız hastalık" tanımı artık doğru değil.

Özellikle sindirim sistemi kanserlerinin tedavisinde başarılı sonuçlar alınıyor. Erken tanı, hastalıkla mücadelede daha da büyük bir avantajlar sağlıyor.

Sindirim sistemi kanserlerindeki önemli gelişmeler, 5. Uluslararası Gastrointestinal Kanserler Konferansı'nda ele alındı. Uzmanlar İstanbul'da biraraya geldi ve kanseri masaya yatırdı.

Uzmanlara göre sindirim sistemi kanserlerinden korunmak mümkün. Ancak dikkat edilmesi gerekenler var.

HABER: MERAL AKKAYA

KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusalkanal.com.tr

Felaket kapımızda! Gereksiz antibiyotik kullanmayın Sağlık Kanserle mücadele için bir ilk! Sağlık Uzmanlar uyarıyor: Çocuklarınıza pazardan sağlıksız ayakkabı almayın Sağlık DMD hastaları tedavi için bir umut istiyorlar Sağlık THY'den otizmli yolculara rapor şartı Sağlık Güneş kremi alırken dikkat! Sağlık Güneş çarpmalarına dikkat! Sağlık Keneyi hafife almayın! Sağlık Havuzlarda ana bakımların tam zamanı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık