Bankalarda koronavirüs önlemleri

Koronavirüs salgınına karşı tüm kurumlar gibi bankalar da çeşitli önlemler alıyor. Dışarıda bekleyen vatandaşlar şubeye sınırlı sayıda gruplar halinde alınıyor, girişte vatandaşların eline dezenfektan sıkılıyor.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele için bankalar da önlem almaya başladı. Edirne'deki banka şubelerinin görevlileri, işlem yaptırmak için bankaya gelen vatandaşların eline dezenfektan sıkıyor.

İçeriye şubedeki gişe sayısı kadar insan alınırken, banka görevlileri de maske ve eldiven kullanarak işlemleri gerçekleştiriyor.

Vatandaşlar sırada daha fazla bekleseler de önlemleri olumlu buluyor.

Koronavirüse şarkılar uyarladı Gündem Konya’da bir firma dezenfektan cihazı geliştirdi Gündem Adalet Bakanı Gül tedbirleri açıkladı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem