Suriye'ye yönelik kara harekâtı olacak mı?

"Suriye'ye yönelik kara harekatı olacak mı?" Bu soru Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'a soruldu. Kurtulmuş, "Uluslararası camiada henüz alınmış bir karar yok, sürekli görüşmeler yapılıyor" dedi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de Türkiye'nin tek başına böyle bir karar alamayacağını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Suriye'ye kara harekatı olacak mı?" sorusuna bu yanıtı verdi. Henüz alınmış bir karar olmadığını belirten Kurtulmuş, böyle bir adımın uluslararası camiayla birlikte atılması gerektiğini söyledi.

Kurtulmuş, uluslararası camianın bir an önce karar vermesi gerektiğini ifade etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin Mehmet'e de kara harekatı konusu soruldu. "Bilmiyorum" diyen Şahin, Türkiye'nin tek başına karar veremeyeceğini belirtti.

ulusalkanal.com.tr

Vatan Partisi şehitlerimizi unutmadı Beykoz'da hatıra ormanı oluşturdu Gündem CHP'den muhalifleri kızdıracak açıklama Gündem 77 yıllık özlem Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem