Başkanlığa karşı yanlış savunma

CHP'nin İstanbul ve Ankara milletvekilleri Başkanlık teklifine karşı eş zamanlı bildiri okudu. CHP miletvekilleri “AKP, Saddam, Kaddafi, Esad gibi tek adam rejimini getiriyor” dedi. Bildiride şehitlerin gelme nedeni Başkanlığa bağlandı ve Erdoğan’a “Sen Başkan olmadın diye mi askerimiz şehit ediliyor” sorusu yönetildi.

Ana muhalefet partisi, Amerikan Emperyalizmine karşı savaşan liderler için “diktatör” ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da bu liderler arasında sayıldı.

Antalya ve Aydın Baro Başkanları'ndan başkanlık sistemi tepkisi: Tasarıyı geri çekin Gündem Erdoğan, Suriye'deki ateşkese ilişkin açıklama yaptı Gündem Yaşar Okuyan, Ulusal Kanal canlı yayınında konuştu Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem