90 bin camide koronavirüs duası

Koronavirüs salgınının sona ermesi için yurt genelinde bütün camilerde dua edildi. Yatsı ezanının ardından 90 bin caminin hoparlöründen dua sesleri yükseldi. Antalya'da ise bir camideki dijital mahyadan koronavirüs uyarısı yapıldı.

Koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesi ve hastaların şifa bulması için cami hoparlörlerinden dua edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın çağrısı üzerine ülke genelindeki 90 bin camide, yatsı ezanının okunmasının ardından koronavirüs salgınının son bulması için cami hoparlörlerinden dualar okundu.

Bu zorlu süreçte başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm görevlilerin işlerini daha kolay yapabilmesi için dua edildi, tekbir ve salavat getirildi.

Öte yandan Antalya'da bir caminin dijital mahyasına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yansıtılan dua ve uyarı yazısı dikkati çekti.

Konyaltı ilçesindeki Arapsuyu Eski Camisi'ndeki dijital LED mahyaya, ışıklı kayan yazı sistemiyle dua ve uyarı yazısı yansıtıldı. " Lütfen namazlarınızı evinizde kılınız" ifadeleri yer aldı.

Dijital mahyada el temizliğine dikkat edilmesi, eller yıkanmadan ağız burun ve gözlere temas edilmemesi, hasta insanlarla temastan kaçınılması uyarıları yapıldı.

EBA TV'deki görüntülere soruşturma Gündem Meslek liseleri maske üretiyor Gündem İstanbul'da 30 ton kaçak dezenfektan ele geçirildi Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem