Bir baykuşun uykusu gelirse ne yapar? İşte yanıtı...

Bu yavru baykuşu görenler sadece esnemekle kalmıyor, yavru baykuşu da hayranlıkla izliyor.

İngiltere'nin Rotherham kentinde yaşayan Gerald Robinson 3 yıldır bir kilisede baykuşları kameraya çekiyor. Robinson'ın kamerası işte bu yavru baykuşu görüntüledi.

Mezar taşına tüneyen bu minik baykuş, ilk önce başını kameraya doğru çeviriyor. Ardından bir bebek baykuşa göre fazlaca büyük olan bu esneme, kameralara işte böyle yansıyor.

Bu bebek baykuşun esnemesi ise görenlerde bulaşıcı etki yaratıyor.

Robinson, bu görüntüleri BBC üzerinden paylaştı. Sosyal medyayı büyüleyen uyuklayan bu baykuşun tatlı görüntüleri, internette 400 binden fazla izlendi.

Korkunç ihmal iddiası! Sorumlular hakkında suç duyurusu yapıldı Gündem Çavuşoğlu, Myanmar'da uygulanan şiddeti kınadı Gündem Pişmaniye, Kurban Bayramı'nda ağızları tatlandıracak Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem