Tekvandonun şampiyon ikizleri, gözünü Avrupa’ya dikti

Tekvandonun şampiyon ikizleri, gözünü Avrupa’ya dikti. 14 yaşındaki ikizler Özge ve Öykü Özbey, Mersin’de bu spora savunma amaçlı başlamışlardı. Geçtiğimiz yıl Balkan, bu yıl da Türkiye şampiyonu oldular. Şimdi ise Avrupa şampiyonluğunu hedefliyorlar.

Onlar tekvandonun ikiz şampiyonları. Başarı merdivenlerini hızla tırmandılar. Gözlerini Avrupa Şampiyonasına diktiler.

14 yaşındaki ikizler Özge ve Öykü Özbey, Mersin’de bu spora savunma amaçlı başlamışlardı. Elde ettikleri başarıların ardından çeşitli turnuvalara katıldılar. Hemen hemen hepsinde de birincilik kürsüsüne çıktılar.

İkiz sporcular, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak milli takım seçmelerinde başarılı olmayı istiyorlar. Böylece Avrupa şampiyonluğu hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyorlar.

Antrenör Ercan Aldemir’in, ikiz şampiyonlara güveni tam.

Bornova Belediyesporlu hentbolculara, millî davet geldi Spor Fenerbahçe'nin yeni başkanı: Ali Koç Spor Avrupa'da Futbol oynayan kadınlar araştırıldı Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor