Manisa'da mezar taşlarını parçaladılar

Manisa'da kimliği belirsiz kişiler mezar taşlarını ve çeşmeleri kırdı. 60'a yakın mezar taşı ile 10 çeşme zarar gördü.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde mezarlığa saldırı düzenlendi. Turgutlu İlçe Kabristanında bulunan mezar taşları ve çeşmeler, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı.

Paramparça edilmiş mezar taşlarını ve çeşmeleri gören vatandaşlar durumu hemen belediye ve polis ekiplerine bildirdi. Yaptıkları incelemelerde 60'a yakın mezar taşı ile 10 çeşmenin kırıldığı belirlendi. 15 yıldır her hafta kızının mezarını ziyaret eden Hatice Eruzun, gördüğü manzara karşısında büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Eruzun'a göre mezarlara yönelik bu saldırılar ilk değil.

Emniyet güçleri mezarlıklara zarar veren kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Elazığ, dünyaya balık ihraç ediyor Gündem Şırnak'ta şehit olan kadın bomba imha uzmanı Esma Çevik'in görev başındaki görüntüleri Gündem İstanbul Beyoğlu'nda Ömer Hayyam Caddesi'nde yetki sıkıntısı Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem