Koca: "Bu kalabalığa sağlam giren, hasta çıkar!"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan isyan dolu bir paylaşım yaptı. Gündeminde, yine salgın önlemlerine dikkat etmeyenler vardı. Hedefinde ise Türkiye'nin en işlek caddesi olan, İstiklal Caddesi... İstiklal Caddesi'nde salgın önlemlerinin hiçe sayıldığını, "Bu kalabalığa sağlam giren, hasta çıkar!" değerlendirmesiyle paylaştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tepkiliydi. Her geçen gün artan vaka sayılarını hatırlattı. İstiklal Caddesi’nde çekilen bir fotoğrafla yaptığı paylaşımla da, Twitter üzerinden vatandaşları uyardı.

Ulusal Kanal vatandaşlara, neden İstiklal Caddesi'nde olduklarını sordu. Verilen cevaplar çarpıcıydı. Bu tablonun keyfi olduğu ortaya kondu. Caddeki maskesiz vatandaşlar ise dikkat çekti.

Kovid-19'u yenen Başhekim Zekayi Kutlubay: ''Hiçbir hastalık bu kadar sarsmadı'' Sağlık Alış: Hastanelerdeki güvenlik tedbirleri artırılsın Sağlık Hekimlere yönelik şiddet bitmiyor Sağlık DMD hastaları tedavi için bir umut istiyorlar Sağlık THY'den otizmli yolculara rapor şartı Sağlık Güneş kremi alırken dikkat! Sağlık Güneş çarpmalarına dikkat! Sağlık Keneyi hafife almayın! Sağlık Havuzlarda ana bakımların tam zamanı Sağlık Sıcaklar arttı kan stokları azaldı! Sağlık Sıcak havalarda enfeksiyonlardan nasıl korunulur? Sağlık Lazerle "ben" aldırmak isteyenler dikkat Sağlık