Kızı konuştu, sendikalı baba ağladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden atılan sendikalı şoförlerin mücadelesi 128 günü doldurdu. Açıklama sırasında bir şoförün annesi gözyaşlarına boğuldu. Eylemde CHP'li belediyeye "Hak hukuk adalet" sloganıyla seslenildi.

Aydın'da büyükşehir belediyesinin işten attığı Sosyal-İş üyesi otobüs şoförlerinin direnişi sürüyor. 128 günü dolduran işçiler, CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na "Hak hukuk adalet" sloganlarıyla haykırdı. İşçilerden Okan Aslan'ın 9 yaşındaki kızı Aslı Gül, başkan Çerçioğlu'na seslendi.

Torunu konuşurken 68 yaşındaki büyükanne Melek Aslan da oğluyla birlikte gözyaşlarına boğuldu. Çerçioğlu'na "sen de bir annesin" diyerek tepki gösterdi.

HABER-KAMERA: GÜÇLÜ ÇEZİK

Moody's Türkiye'yi uyardı Ekonomi Döviz artışı nar tanesine yaradı Ekonomi Birleşik Kamu-İş'den de eylem kararı Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi