Erciyes'te yarıyıl tatili yoğunluğu

Son ders zili çaldı. Karneler alındı. Sıra geldi tatilin keyfini çıkarmaya. Kayak merkezleri tatilcilerin ilk adresi oldu. Kayseri'nin göz bebeği Erciyes'te yarıyıl tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Karne hediyesi, tatil eğlencesi... Yarıyıl tatili başladı. Kayakseverler soluğu Erciyes'te aldı.

Ülkemizin önemli kayak merkezlerinden Erciyes'te tatil dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.

Yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihlerinden olan Erciyes, tatilin ilk gününde 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Yurttaşlar, 'tatilde Erciyes'te olmak bir başka' diyor... Tam da bunu yaşatmak için Erciyes, kayak tutkunlarını bekliyor.

Erdoğan, 2019 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda konuştu Gündem Grupların gündemi Libya! Erdoğan'a MHP'den destek CHP ve İyi Parti'den tepki geldi Gündem Bu evde bir 'terslik' var Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem