Ak Parti Sözcü Ömer Çelik'ten 'normalleşme süreci' açıklaması

Ak Parti Sözcü Ömer Çelik, tedbirlere sıkı bir şekilde uyulması halinde Mayıs ayı sonunda normalleşme sürecinin gündeme gelebileceğini açıkladı. Çelik, Ankara Barosu'nun Diyanet İşleri Başkanı'na yönelik açıklamasını ise "faşist bir zihniyetin ürünü" olarak niteledi.

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

65 yaş üstü vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma yasağına ilişkin bir soru üzerine Çelik, tedbirlere uyulması halinde Mayıs ayı sonunda normalleşmenin konuşulabileceğini söyledi.

Ömer Çelik, eşcinsellere yönelik açıklaması nedeniyle Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı eleştiren Ankara Barosu'na da tepki gösterdi. Çelik, baronun açıklamasını "faşist bir zihniyetin ürünü" olarak niteledi.

Diyarbakır'daki evlat nöbeti sürüyor Gündem Evlat nöbeti Ramazan'da da sürüyor Gündem Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Kovid-19 gündemiyle toplandı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem