Yine iş kazası yine işçi ölümü.

Yine iş kazası yine işçi ölümü. Bu kez gelen haber Adana Seyhan'dan. Adana'da bir alışveriş merkezi inşaatında yaklaşık 35 metre yüksekten düşen işçi hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta yine Adana'da bir iş kazası yaşanmış, güvenlik filesi düşen işçinin hayatını kurtarmıştı.

39 yaşındaki işçi Murat Güler 35 metre yükseklikten beton zemine düştü.

Olay Adana'nın Seyhan ilçesi, Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezi inşaatında yaşandı. İnşaatta yalıtım ustası olarak çalışan Murat Güler, dengesine kaybederek 35 metre yüksekten düşerek hayatını kaybetti

Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptıktan sonra işçinin cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından Güler'in cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verildi.

Adana'da geçtiğimiz pazar günü başka bir inşatta da Metin Yalçın adlı işçi dengesini kaybedip düşmüş ancak inşaatın 7. katına çekilen güvenlik filesi sayesinde kurtulmuştu.

İran Tarım Bakanı: Türkiye ile daha sıkı çalışabiliriz Ekonomi Kamu Sen Toplu Sözleşme uygulanmadığı için dava açtı Ekonomi Civelek: Tüketici borç yükü altına girebilir, bankalardaki sorunlu krediler artabilir Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi