Atatürk'ün bilinmeyen fotoğrafları sergilendi

İstanbul'da Öğretmenler Günü, birçok ilçede etkinliklerle kutlandı. Bakırköy'de Atatürk'ün bilinmeyen fotoğraflarının yer aldığı, "Başöğretmen Atatürk" isimli sergi açıldı. Üsküdar'da ise emekli öğretmenleri ile öğrenciler tüm öğretmenler için fidan dikti.

İstanbul Bakırköy Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, Atatürk’ün bilinmeyen fotoğraflarının yer aldığı ‘Başöğretmen Atatürk’ isimli sergi düzenlendi.

Bakırköy Sanat Evi ve Kent Müzesi'nde açılışı yapılan sergiye yurttaşlar yoğun ilgi gösterdi. Atatürk'ün 50 ayrı fotoğtafının bulunduğu, ‘Başöğretmen Atatürk’ sergisinin danışmanlığını İlhan Gülek yaptı.

Açılışa katılan Bakırköy Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Akyüz, Öğretmenler Günü'nün önemine vurgu yaptı.

Üsküdar Belediyesi de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Huzurevinde yaşayan emekli öğretmenler ile ilköğretim öğrencileri tüm öğretmenler için fidan dikti.

Etkinlikte konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Öğretmenlerimizin isimlerini dikilen fidanlarla yaşatacağız" dedi.

Antalya'da ise Eğitim-İş tarafından “Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü” bu yıl Gazeteci-Yazar Uğur Dündar'a verildi.

Dündar'ın ödülünü Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir ve Eğitim Antalya Şube Başkanı Mehmet Balık birlikte verdi.

ulusalkanal.com.tr

Uzmanlar Türkiye'nin Rus jetini düşürmesini Ulusal Kanal'a değerlendirdi Gündem Düşürülen uçak sonrası Suriye'de neler konuşuluyor? Gündem İşte Rus pilotların paraşütle atlama anı Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem