Mücadeleyi kazananlara her gün yeni yurttaşlar ekleniyor

Kovid-19'a karşı mücadeleyi kazananlara her gün yeni yurttaşlar ekleniyor. Zor sürecin ardından hastalığı yenen vatandaşlar taburcu edilip, alkışlarla evlerine uğurlanıyor. Bu da bizlere umut oluyor.

Yeni tip koronavirse karşı verdikleri mücadeleyi kazandılar. Umut oldular. Bu zaferde en büyük payı olan sağlık çalışanlarının alkışlarıyla da evlerine uğurlandılar.

Malatya'da 64 yaşındaki yurttaş, hastalık sürecinde 14 gün solunum cihazıyla haya tutundu. Direndi. Cihazdan ayrılarak kendi kendine solumaya başladı. Serviste takibe alındı.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından da alkışlarla evine uğurlandı.

Osmaniye’de tedavi sonrası iyileşen 3 hasta, alkışlarla taburcu edildi.

Sağlık çalışanlarının büyük çabalarıyla mücadeleyi kazanan yurttaşlar, evlerine uğurlandı.

Amasya'da ise bir aile bir süre önce tedavi altına alınmıştı. Sağlık çalışanlarımız sayesinde sağlıklarına kavuştular.

Berber Ailesi, alkışlar eşliğinde evlerine yolcu edildi. Baba Ahmet Berber, o çok önemli uyarıyı yapmayı ihmal etmedi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının 2. günü Gündem Düzce'de balık fiyatları düştü Gündem İhtiyaç sahipleri için 176 milyon 440 bin 119 lira ayrıldı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem