Antik kentler ziyaretçilerini bekliyor

Türkiye, denizleri ve doğal güzel güzelliklerinin yanı sıra kültür turizmiyle de öne çıkıyor. Türkiye’nin dünyaca ünlü antik kentleri ve ören yerleri, normalleşme süreciyle birlikte misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Doğusundan batısına tarihi ve kültürel zenginliklerin yer aldığı bir ülke Türkiye…. Edirne’den Kars’a antik kentler ve ören yerleriyle kültür turizminin de önde gelen ülkeleri arasında….

Salgın sürecinde sessiz kalan ören yerleri ve antik kentlerde, normalleşmeyle birlikte hareketlilik bekleniyor.

Geçmişe ışık tutan ve pek çoğu UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi'nde yer alan kadim kentlerde, normalleşme süreci kapsamında tüm hazırlıklar tamamlandı.

Antalya, İzmir, Manisa, Çanakkale, Adana, Nevşehir, Şanlıurfa, Adıyaman, Kars, Bitlis ve daha çok pek şehirde yer alan antik kentler, yerli ve yabancı turistlerin gözde ziyaret noktaları arasında yer alıyor.

İyi Parti'nin S-400 hazımsızlığı: 3 tane boruya 2.5 milyar dolar verdiler Gündem Malatya Pütürge ilçesinde 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gündem Ankara, İzmir, Diyarbakır ve Mersin’de FETÖ operasyonları Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem