1 Ocak günü El Bab'a düzenlenen hava harekatının görüntüleri

01 Ocak tarihinde Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar tarafından, El Bab, Bzagah ve Tadif’te bulunan IŞİD terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekâtı sonucunda; silah mevzii, barınma ve karargâh binası olarak kullanılan hedefler imha edildi.

İcra edilen hava harekâtları esnasında akıllı güdümlü mühimmat kullanılmakta olup tespit edilen hedefler noktasal atışlarla imha ediliyor, yandaki binaya zarar verilmiyor.

Görüntülerde bu durum net bir şekilde görülüyor.

Hava harekatları gece yarısı icra edildi. Her ne zaman icra edilirse edilsin havada “Kartallarımızın”, yerde “Aslanlarımızın” icra ettiği operasyonlarda en büyük hassasiyet sivillere zarar gelmemesidir.

ulusalkanal.com.tr

Pekin: Amaç toplumu kutuplaştırmak ve ayrıştırmak Gündem Sokağa çıktık, vatandaşa 2017'den beklentilerini sorduk Gündem Hakkari'deki askerlere yiyecek ve mektuplar yollandı Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem