Beşiktaş evinde Fenerbahçe ile berabere kaldı

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş kendi evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti. Beşiktaş Fenerbahçe maçı 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Sezonun ilk derbisinde gol sesi çıkmadı.

Beşiktaş kendi evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk etti.

Büyük derbi heyecanı, Volkan Bayarslan'ın yönettiği 90 dakika, golsüz sonuçlandı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbide sarı-lacivertli taraftarlar yer almadı. Karşılaşmayı sadece ev sahibi takımın seyircileri takip etti.

0-0 biten beraberlik sonucunda, 15 puana yükselen Siyah Beyazlılar, 6. sırada yer aldı. 14 puanlı Sarı Lacivertliler ise 7. sırada bulunuyor.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ardından teknik adam Jorge Jesus açıklama yaptı Spor Filenin Sultanları adını tarihe yazdırmak için hazır Spor Serbest Dalış Dünya Kupası Türkiye rekoruyla başladı Spor Türkiye'den altın madalyasız olimpiyat Spor Olimpiyatlarda bir rezalet daha yaşandı Spor Asya'da kültür, Batı'da yozlaşma! Spor EURO 2024'e 2 gün kaldı! Spor Icardi ne zaman gelecek? Spor Filenin Sultanları yurda döndü Spor Filenin Sultanları'nın şampiyonluğu ardından kim ne dedi? Spor "Fenerbahçe'ye karakter suikasti yaptılar!" Spor Güler, Real Madrid antrenmanlarında övgü alıyor Spor