Batı'daki çürüme pes dedirtti: 10 yaşındaki çocuğa LGBT istismarı

Toplumsal çürümeyi dayatan ABD'de yine bir LGBT skandalına imza atıldı. Cinsiyeti değiştirilen 10 yaşındaki çocuk New York Moda Haftası'nda podyuma çıkarıldı.

LGBT dayatmasının etkisi altına aldığı onlarca çocuktan biri olan 10 yaşındaki Noella McMaher, New York Moda Haftası’nda podyuma çıkarıldı.

McMaher’ın yürüyüşü, ABD basını tarafından “cinsiyet değiştiren en genç model” ifadeleriyle övülerek ve özendirilerek kamuoyuna servis edildi.

McMaher’in ailesi ise LGBT'yi savundu. Ailenin yaptığı açıklamada “Noella, bir trans çocuk olarak toplumda görünür oldu. Biz aktivistiz. Diğer trans çocuklar için de Noella’nın görünür olması çok önemli” ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Avrupa Birliği de toplumsal çürümeyi dayatan LGBT'ye meşruluk kazandırma çabası içinde. AB, “basın özgürlüğü” adı altında LGBT’yi sahiplenen ve koruyan bir yasaya hazırlanıyor. Buna göre Birlik üyesi ülkelerde LGBT aleyhine yayın yapmak ağır yaptırımlara ve merkezi kontrole bağlanacak.

Asya uygarlığının sesi ŞİÖ'den yükselecek Dünya Kadirov'dan Ukrayna çıkışı: “Yakında Ukrayna ordusuna sürpriz yapacağız” Dünya Çin Devlet Başkanı Şi Cinping Kazakistan'da Dünya İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Türkiye mesajı Dünya ABD'nin savaş aracı: Dolar! Dünya Venezuela Devlet Başkanı Maduro antiemperyalist kongrede konuştu Dünya Türkiye Tahran Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı Dünya Telegram'ın CEO'su neden gözaltında? Dünya İngiltere sokaklarını şiddet sardı Dünya Venezuela'da Amerikancı kalkışma! 1'i asker 17 kişi hayatını kaybetti Dünya ABD, Venezuela'da düğmeye bastı Dünya Avrupa bürokratlar Orban'dan rahatsız Dünya