İyi Parti'nin Silivri'deki kurgusu deşifre oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul Silivri'de yaptığı ziyarette kurgulanan sokak tiyatrosu deşifre oldu. Akşener’e “geçinemiyorum” diyen şahsın İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu ortaya çıktı.

Hemen her hafta gerçekleştirdiği parti grup toplantılarında, kürsüye çıkardığı kişilerin İyi Parti ile bağlantılı olduğu ortaya çıkan Meral Akşener'in yeni bir tiyatrosu daha deşifre oldu.

Oyunun adresi bu kez İstanbul Silivri idi… Silivri’de esnaf ziyareti yapan Meral Akşener'in sözde karşılaştığı Ensar Kaşçıoğlu, kameralar önünde geçinemediğini ve evden dışarı çıkamadığını söyledi.

Ancak Akşener'e dert yanan Kaşçıoğlu'nun İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda görevli olduğu ortaya çıktı. Kaşçıoğlu'nun sosyal medya hesaplarının İYİ Parti'nin resmi hesabını aratmadığı görüldü.

Benzer bir durum geçtiğimiz aylarda Akşener'in gençlerle buluşmasında da yaşanmıştı. Akşener'e, Türkiye'de geçinemediğini söyleyen Ece Hatipoğlu'nun yurt dışında düzenlenen spor organizasyonlarını kaçırmadığı, Mısır, Yunanistan ve Hollanda'da tatil yaptığı görüntüler ortaya çıkmıştı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gittiği hemen her protesto ediliyor. İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın, Akşener'e tepki gösteren bir şehit yakınına sinkaflı küfür etmesi kamuoyunda büyük tepki çekmişti…

Mehmetçik Libya'dan Erdoğan ve Türk milletine seslendi Gündem Mehmetçik Azerbaycan'dan Erdoğan ve Türk milletine seslendi Gündem Gürcistan'da Büyük Zafer'in 100. yılı kutlandı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem