Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadelede kararlılık vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü dolayısıyla Ahlat'ta düzenlenecek etkinliklere katıldı. Burada bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güney sınırlarımızı bir uçtan diğer uca 30 kilometre derinliğinde bir koridorla güvence altına alana kadar mücadelemizin bitmeyeceğini buradan tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü dolayısıyla Ahlat'ta düzenlenecek etkinliklere katıldı. Konuşmasında terörle mücadeleye de değinen Erdoğan, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 6. yıldönümü olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

-Hiç şüphesiz son dönemdeki mücadelemizin en somut örneği 15 Temmuz destanıdır. Dudağında tekbir, elinde bayrak namusun şiarı yiğitler gördünüz. Bağrına gül gibi bastı şu toprak ölümü öldüren şehitler gördüm. Biz bu ülkedeki her bir vatandaşımızın güvenliğini, huzurunu teminat altına almak için terör örgütlerinin başını ezdik, eziyoruz. Cudi'de ezdik, Gabar'da ezdik, Tendürek'te ezdik, Besler deresinde ezdik, ezmeye devam edeceğiz.
- Terörle mücadele şehitlerimizi de yine bir şehidimizin merhum Aydoğan Aydın paşamızın dizeleriyle yad edelim; Soğuk namlular elimizde, Yürüyorken dağlara, Şehitlerden selam geldi, Savaşan tüm sağlara. Biz bu ülkedeki her bir insanımızın refahını, hayat kalitesini, standartlarını yükseltmek için asırlara bedel eser ve hizmet ürettik, üretiyoruz.
- Güney sınırlarımızı bir uçtan diğer uca 30 kilometre derinliğinde bir koridorla güvence altına alana kadar mücadelemizin bitmeyeceğini buradan tüm dünyaya bir kez daha ilan ediyorum.  
İbrahim Tatlıses'in bulunduğu minibüste kaza sonrası yangın çıktı Gündem İbrahim Tastlıses kaza sonrası hastanede şarkı söyledi Gündem MilyonFest Fethiye'nin iptal edilmesi tartışmalara neden oldu Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem