Sanayi Bakanlığı yatırım teşviklerini açıkladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Haziran ayında bin 335 yatırım teşvik belgesi verdi. Projelerin yatırım tutarı 52 milyar 258 milyon 788 bin lira olarak hesaplandı. Yatırımların hayata geçmesiyle 37 bin 519 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

Haziran ayına ait yatırım teşvik belgesi listesini Resmi Gazete'de yayımladı. Buna göre Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Haziranda bin 335 yatırım teşvik belgesi verildi.

Belge alan projelerin yatırım tutarı 52 milyar 258 milyon 788 bin lira olarak hesaplandı.

Bu yatırımların hayata geçmesiyle 37 bin 519 kişinin istihdam edilmesi planlanıyor.

Öte yandan, sabit yatırım tutarı 311 milyon 178 bin 976 lira olan ve 643 kişiye istihdam sağlaması öngörülen 34 yatırım teşvik belgesi de iptal edildi.

Bu dönemde 261 yatırım teşvik belgesine tamamlama vizesi verilirken, bu projelerin sabit yatırım tutarı 3 milyar 186 milyon 712 bin lira, istihdam edilenlerin sayısı 11 bin 337 oldu.

Antalya'ya turistler akın ediyor Ekonomi İkinci el araç firmalarına soruşturma başlatıldı Ekonomi Petrol arama alanında önemli adım Ekonomi Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç'tan stagflasyon uyarısı Ekonomi Tarım ve Orman Bakanlığı pancarda sınıfta kaldı Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi