Vatan Partisi KPSS kaosunun amacını açıkladı

Vatan Partisi, soruların sızdırıldığı iddia edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı ile ilgili açıklama yaptı. Soruşturmanın Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne odaklanması gerektiğini söyleyen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, "Bu tertip, ÖSYM içerisinde bir güç tarafından özellikle hayata geçirilmiştir" dedi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda KPSS yaşanan soruların sızdırıldığı iddiaları kamuoyunda tartışılıyor. Konuyla ilgili bir açıklama da Vatan Partisi'nden geldi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, yaşanan olayın ABD'nin kaos planlarının bir parçası olduğunu söyledi:

- Bu olay, ABD'nin çeşitli raporlarında ilân ettiği Kaos Planının bir parçasıdır. Amaç, 2023 seçimlerine giderken " Türkiye doğru düzgün bir sınav bile yapamıyor, Türkiye yönetilemiyor" algısı yaratmaktır.

Reyhan, soruşturmanın Ölçe Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne odaklanması gerektiğini vurguladı. Planlı bir kaos yaratılmaya çalışıldığını belirten Reyhan, bu kışkırtıcılığın amacını da kamuoyuyla paylaştı:

- Vatan Partisi olarak, güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgiyi ilan ediyoruz. Bu tertip, ÖSYM içerisinde bir güç tarafından özellikle hayata geçirilmiştir. Genel olarak Türk devletine, özel olarak öğrenci seçme ve yerleştirme sistemine olan güveni sarsmak için, ortaya çıkması önceden tasarlanarak tezgâhlanmıştır.
Başbağlar katliamında dava tarihi belli oldu Gündem Mersin'de teröre ''Temizleme operasyonu'' darbesi Gündem Bakan Yanık "2. Akademi Buluşmaları"nda konuştu Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem