Soylu'dan Akşener'e uyuşturucu tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin uyuşturucuyla mücadelesini hedef alan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi. Soylu, “Oturduğun büyükelçilere Batının halini sor” dedi. Rakamları paylaştı.

Türkiye’nin uyuşturucuyla mücadelesini hedef alan Meral Akşener’e tepki İçişleri Bakanı’ndan geldi. Akşener, partisinin “Anlat İstanbul” isimli programında konuştu. Akşener, Türkiye’de uyuşturucunun ucuz olduğunu iddia etti:

- Bir ülkede eğer uyuşturucu ucuzsa bilin ki her şey tatildir. Bir ülkede uyuşturucu pahalıysa bilin ki görev yerine getirilmektedir. Öyle anlaşılır. Siz 100 liraya uyuşturucu satılıyorsa bu ülkede o zaman bu uyuşturucu ucuz demektir.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Akşener’e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Soylu, “Oturduğun büyükelçilere Batının halini sor” dedi:

- Tarihin en büyük uyuşturucu yakalamalarını yapıyoruz. Uyuşturucunun kökünü kurutacağız... Meral Hanım; Oturduğun büyükelçilere Batı'nın halini bir sor. Ha unutmadan, Stajyer Bakanlığın döneminde kaptagonu iyi bilirdin. Kaç liraydı sahiden?

Bakan Soylu, 15 Temmuz sonrası uyuşturucu ölümlerinin 941'den, 2021 sonunda 270’e düştüğünü de sözlerine ekledi.

CHP milletvekilleri polise yumruk atan Aydeniz'i savundu Gündem MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon Gündem İstanbul'daki uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem