CHP NATO'nun genişlemesinden yana

Hükümetin savunduğu NATO'nun genişleme stratejisine CHP'den destek geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, NATO’nun genişlemesinden yana olduklarını söyledi. Öztrak İsveç ve Finlandiya’nın NATO üyeliğini de desteklediklerini belirtti.

NATO tehdidini görmezden geldi, hükümetin dilllendirdiği NATO genişleme stratejisine de destek verdi.

CHP Merkez Yürütme Kurulu Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
Toplantının ardından Parti Sözcüsü Faik Öztrak, kameraların karşısına geçti.

Öztrak, Türkiye ve bölge ülkelerine tehdit saçan NATO'nun genişleme stratejisine karşı olmadıklarını söyledi. Parti Sözcüsü, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğini desteklediklerini açıkladı. Öztrak, şunları söyledi:

- Biz İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılmasından ve NATO’nun genişlemesinden yanayız. Ancak mevcut ve müstakbel müttefiklerimizden de Türkiye’nin terörle mücadele hassasiyetlerine saygı göstermelerini bekliyoruz.
Millet ittifakına Öcalan çağrısı Siyaset KKTC enerji ve su alanında iş birliği öneren paketi BM'ye sundu Siyaset Avrupa'yı gaz endişesi sardı Dünya CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset