AK Parti'den Mansur Yavaş'a sel tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ankara’da yaşanan sel felaketiyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Akbaşoğlu, son süreçte yaşanan olayların, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin, yerel hizmetlere yoğunlaşmadığını ortaya koyduğunu söyledi. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na siyasetle uğraşmak yerine kendi hizmet alanlarıyla ilgilenmelerini tavsiye etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ankara’da yaşanan sel felaketiyle ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştirdi. Akbaşoğlu, son süreçte yaşanan olayların, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin, yerel hizmetlere yoğunlaşmadığını ortaya koyduğunu söyledi. Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na siyasetle uğraşmak yerine kendi hizmet alanlarıyla ilgilenmelerini tavsiye etti:

- Kendilerine tavsiyemiz; genel siyaset, Cumhurbaşkanlığı adaylığı gibi hususlarla gündeme gelmektense yerel anlamda Ankara'ya yapılacak hizmetlerle ve bu tür felaketlerin önlenmesine dönük alınan tedbirlerle gündeme gelmelerinin daha doğru olacağı yönünde. Bu konuda bütün olaylar ve süreçler vatandaşlarımızın maşeri vicdanının takdir edeceği şekilde açık ve seçik cereyan ediyor.
Kuzeni tarafından silahla öldürülen gencin organları bağışlandı Yurt İBB önünde işten çıkartılan işçiler eylem yaptı Yurt Motosiklet ambulanslar hayat kurtarıyor Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt