Terörist başı Öcalan ve PKK lehine slogan atıp yürüdüler

Kadıköy'de HDP'li yöneticilerin de olduğu bir grup, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a uygulanan görüş yasağının kaldırılmasını isteyerek yürüyüş düzenledi.

Kadıköy'de terör örgütü PKK yandaşları, terörist başı Öcalan'ın görüş yasağını protesto etmek için "Biji Serok Apo" sloganlarıyla yürüyüş düzenledi.

Ayrıca  Bursa'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen ve polisin uyarısına rağmen dağılmayan 19 kişi gözaltına alındı. Yürüyüş için Yıldırım ilçesinde bir kahvehanede toplanan HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik ve beraberindeki bazı kişiler ise bir süre bekledikten sonra buradan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan erken seçim açıklaması Gündem Cinayetin düğüm noktası: Enver Altaylı Gündem AK Parti'den 'erken seçim' açıklaması Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem