Adana üreticileri su sıkıntısı yaşıyor

Ulusal Kanal Adana Temsilcisi Yalçın Semir Akarsu, Adana Küçükmangıt ve Mercimek mahallelerinde su sıkıntısını, üreticiler ile konuştu.

Ulusal Kanal Adana Temsilcisi Yalçın Semir Akarsu, Adana Küçükmangıt ve Mercimek mahallelerinde su sıkıntısını, üreticiler ile konuştu.Tarımsal sulama dönemi başladı. Ama Adana Ceyhanlı üreticiler yetersiz su verildiği için tarlalarını sulayamıyor. Üreticiler, birkaç gün içinde su verilmezse ciddi verim kaybı yaşayacaklarını söyledi.

Türkiye, Ukrayna tahılını yüzde 25 daha ucuz alacak Ekonomi Memur-Sen'den ek gösterge açıklaması Ekonomi Ek göstergeden kimler nasıl yararlanacak? Ekonomi Türk pasaportu Avrupa'da daha ucuz Ekonomi Enflasyon zirvede, alım gücü en dipte Ekonomi Şeker-İş sorunları masaya yatırdı Ekonomi TÜRK-İŞ'ten hükümete ekonomi tepkisi Ekonomi Fındık fiyatı beklentiyi karşılamadı Ekonomi Teksil sektöründe konkordato alarmı Ekonomi Bakan Mehmet Şimşek enflasyonda artışa işaret etti! Ekonomi Limonda kriz "geliyorum" dedi! Ekonomi Suların markaları aynı, litreleri aynı ama fiyatları farklı! Ekonomi