"Doğru olan Suriye ile iş birliği yaparak PKK'yı temizlemek"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan'daki ABD üslerinin Türkiye'yi tehdit ettiğini söyleyen Perinçek, hükümetin de bu tehdidi saptadığını ifade etti. Tehdidin caydırıcı güçlerle püskürtüleceğine dikkat çeken Perinçek, "Önümüzdeki dönem Türkiye-Rusya-Suriye iş birliği gözüküyor" dedi. Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonu da değerlendiren Perinçek, "Doğru olan Suriye ile iş birliği yaparak PKK'yı temizlemek" vurgusu yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yunanistan'daki ABD üslerinin Türkiye'yi tehdit ettiğini söyleyen Perinçek, hükümetin de bu tehdidi saptadığını ifade etti. Tehdidin caydırıcı güçlerle püskürtüleceğine dikkat çeken Perinçek, "Önümüzdeki dönem Türkiye- Rusya- Suriye iş birliği gözüküyor" dedi. Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonu da değerlendiren Perinçek, "Doğru olan Suriye ile iş birliği yaparak PKK'yı temizlemek" vurgusu yaptı.

''Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz'' Gündem Çevre teklifi komisyondan geçti Gündem Kırgızistan'da FETÖ/PDY konulu seminer düzenlendi Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem