Ali Babacan Perinçek-Erdoğan-Bahçeli'yi hedef aldı

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek ile Cumhur İttifakı’nı hedef aldı. Babacan, Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi “Otoriter ittifak” olarak tanımladı. Babacan, sözde Kürt sorunu ve Alevi sorunu olduğunu da öne sürdü.

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef aldı. Üç liderin “Otoriter ittifak” olduğunu iddia etti. Babacan, şöyle konuştu:

- O yüzden bu demokrasiyi hasta eden bu üçlü ben onun için ‘otoriter ittifak’ diyorum. Cumhur falan yok. Cumhuru düşündükleri de yok.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Başakşehir ilçe kongresinde konuştu. Liberal ekonomiyi savunan Babacan, Erdoğan, Bahçeli ve Perinçek’in krizlere yol açtığını da öne sürdü.


- Üçü kafa kafaya verdi, başımıza her türlü krizi açtılar, açıyorlar. Adalet krizde. Ekonomi krizde. Dış politika krizde. Eğitim krizde. Tarım krizde. Sağlık krizde.

Babacan, sözde Kürt sorunu ve Alevi sorunu olduğunu da savundu.


- Türkiye’nin tüm prangalarını sökeceğiz. 21. yüzyılın dünyasına yakışmayan, her seferinde patinaj yaptıran kavgaları da tarihin çöplüğüne atacağız. Kürt meselesini de Alevi meselesini de çözüp inşallah, önümüze bakacağız.
"Rusya Türkiye'nin harekâtına saygı duyacak" Dünya Meclis'in gündeminde neler var? Siyaset Bakan Akar BAE'yi ziyaret edecek Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset