FETÖ'nün Mülkiye ayağına darbe indirildi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün mülkiye imamı itirafçı oldu. Mahrem imam FETÖ bağlantılı 56 vali ve kaymakamı ismini verdi. 56 kişiden KHK ile ihraç edilen, yargılanıp ceza alanların yanı sıra halen görevde olanların da oluğu tespit edildi.

Fettullahçı Terör Örgütüne önemli bir darbe daha vuruldu. Düzce'de yakalanan FETÖ'nün mülkiye mahrem imamı A.Y itirafçı oldu. Mülkiye’deki FETÖ’cü vali, vali yardımcıları ve kaymakamlar deşifre oldu.

Mahrem imamın itiraf ettiği isimler arasında KHK ile ihraç edilen, FETÖ üyeliğinden ceza alanların yanı sıra, açıkta olan mülki amirler ile halen görevde olan kişiler var.

Etkin pişmanlıktan yararlanan mahrem imam A.Y., 56 vali, vali yardımcısı ve kaymakamı fotoğraflarından tek tek teşhis etti. Bu kişilerin örgüt içindeki konumları ve faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Mahrem imam örgütün ByLock dışında Tik Tok, Tango, Viber, Cower Me, Kakao Talk uygulamalarını aktif olarak kullandığını belirtti. Sohbet toplantılarını Cower Me üzerinden yaptığını söyleyen A.Y. "her vali yardımcısına ve kaymakama üç ayda bir sıra geliyordu” dedi.

Toplantıların 15 günde bir kendi evinde yapıldığını anlatan A.Y., mülki idare amirlerinin her ay maaşlarının yüzde 10'unu örgüte aktardığını belirtti.

FETÖ'nün mahrem imamı A.Y., Her kaymakama ve valiye mutlaka örgütün demirbaşı olan ByLock yüklü birer tablet verildiğini ve haberleşmeyi buradan sağladıklarını söyledi.

HDP'den PKK'ya yardım çağrısı Gündem PKK'ya sınır ötesinde ağır darbe Gündem KADES kadın gazetecilere tanıtıldı Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem TÜRK-İŞ'ten Polonez işçilerine ziyaret Gündem İşçiler, Polonez Genel Müdürlüğü önünde Gündem "Suriye'ye 'seçim yap' demek, ABD-İsrail planlarına teslim olmaktır" Gündem