İyi Parti'den Amerikancı kışkırtma

ABD Çin'i hedef gösterdi, İYİ Parti de kışkırtma için harekete geçti. İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri ve milletvekilleri sözde Uygur ayrılıkçılarının Çin'in Ankara Büyükelçiliği önündeki eylemine destek verdi. İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, ABD güdümlü zulüm yalanlarını elçilik önünde dillendirdi.

ABD Büyükelçiliği 1 gün önce Çin'i yalanlar üzerinden hedef alan paylaşım yaptı. Aynı gün ABD elçisi Jefrey Flake İYİ Parti genel Merkezini ziyaret etti. Akşenerle görüştü. Bir gün sonra da İyi Parti Başkanlık Kurulu üyeleri ve milletvekilleri soluğu Çin Halk Cumhuriyeti Elçiliği önünde aldı. Türkiye- Çin ilişkilerini hedef alan açıklamalar yaptı.

Asya- Pasifik'te Çin'e karşı askeri tehditler yönelten ABD, Tayvan kışkırtmasından sonra sözde Uygur Ayrılıkçıları üzerinden de kampanya yürütümeye başladı. ABD elçiliği de 23 Mayıs'ta "Her 5 pamuklu giysinin 1'inde zorla çalıştırılan Uygurların emeği var" yalanını ortaya attı.

ABD'nin hedef gösterdiği Çin'e karşı İYİ Parti de kışkırtma için harekete geçti.

İYİ Parti Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri sözde Uygur ayrılıkçılarının Çin'in Ankara Büyükelçiliği önündeki eylemine destek verdi.

Türkiye-Çin dostluğunu hedef alan İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, CİA'nın ortaya attığı zulüm yalanlarını dillendirdi.

İsveç ve Finlandiya'dan heyet geliyor Dünya Bahçeli'den NATO'dan çıkma mesajı Siyaset Pakistan'ın özgürlük yürüyüşü Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset