Vatan Partisi Gölbaşı ilçe binası açıldı

Türkiye'nin dört bir yanında örgütlenme atağını zirveye taşıyan Vatan Partisi Ankara'da Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nı açtı. Yeni ilçe başkanı ve ilçe yönetimi için kurultay da yapıldı. Gölbaşı İlçe Başkanlığı'na Fikret Ayaz seçildi. Ayaz, yeni dönemde Gölbaşı'nda kadın erkek, üretmek için, Türkiye'yi yeniden üreticilerin milletin efendisi olması için çalışacaklarını vurguladı.

Yeni ilçe binası açıldı, Vatan Partisi rüzgarı yurdun dört bir yanında esmeye devam ediyor...

81 il ve ilçede örgütlenme atağını sürdüren, üretim devrim kurultaylarıyla işçi, çiftçi, sanayici ile bir araya gelen Vatan Partisi, çalışmalarına hız kattı. Vatan Partisi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde de örgütünü kurdu.

Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın açılışına Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Deniz Tokgöz, eski Meclis Başkanvekili Hasan Korkmazcan ve Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür de katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Deniz Tokgöz, tüm Gölbaşı halkını Vatan Partisi'nde birleşmeye çağırdı.

Prof. Dr. Tülin Oygür üretime vurgu yaptı. Oygür, kadın erkek, üretimi Gölbaşı'nda şahlandırmak için çalışacaklarını belirtti.

Açılışın ardından Gölbaşı İlçe Başkanlığı'nın yeni başkanı ve yönetimi için kurultay da yapıldı. İlçe Başkanlığı'na Fikret Ayaz seçildi. 23 yıldır Gölbaşı'nda yaşadığını ifade eden Ayaz, halk ile birlikte yeniliklere imza atacaklarını söyledi.

Denktaş'ın mezarını ziyaret ettiler Siyaset Yeni kartlarla Cumhuriyetin yüzüncü yılına Siyaset PKK'lı ve FETÖ'cü teröristler İsveç'te cirit atıyor Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset